
همه چیز درباره کارت ویزیت (عکس)
عکس ها میتوانند در پویایی و زیبایی کارت ویزیت نقش مهمی را ایفا کنند اصولاً با اطلاعاتی که در کارت ویزیت داریم عکس از نظر کاربردی لزومی اساسی ندارد اما میتواند در زیبایی و گرافیک کارت نقش شایانی داشته باشد عکس ها میتوانند حس های مورد نظر ما را در بیننده ایجاد کنند به عنوان مثال ما می توانیم یک نمای کلی از تجهیزات کارخانه ای را در کارت ویزیت شرکت ساخت تن ماهی قرار دهیم تا به مخاطب اطمینان دهیم که این شرکت از تجهیزات مدرن و کافی برخوردار است یا مثلاً عکس یک پیتزای کشدار را در کارت پیتزا فروشی قرار دهیم تا با سلیقه مادر پخت آشنا شود. استفاده از عکس های مفهومی و خلاقانه جذابیت کارت را چند برابر میکند و به مخاطب اجازه میدهد تمرکز بیشتری روی کارت ویزیت داشته باشد لازم نیست عکس، تصویر مستقیم از حوزه فعالیت برند باشد اگر عکسی دارید که بتواند بیننده را وادار کند تا بر روی کارت درنگ کند ،بیندیشد و به نتیجه جالبی برسد او را در طراحی خود سهیم کرده اید و احتمال آنکه این کارت ویزیت را نگه دارد بیشتر است. به عنوان مثال در کارت ویزیت یک پزشک متخصص نازایی عکس دانه ای را قرار می دهیم که در یک محیط کشت مصنوعی در حال ریشه زدن است یا در کارت یک کارشناس ترک اعتیاد، انسانی را می بینیم که یک قطعه از پازل بدن خود را در دست دارد؛ در کارت بیمه عمر ، کودکی را می بینیم که در ابتدای یک جاده طولانی ایستاده است و …
راه حلی پیشنهاد می کنم که در ایده یابی کمک زیادی به شما خواهد کرد:
از خود بپرسید عکس من چه پیامی را باید انتقال دهد پاسخ را در یک واژه خلاصه کنید سپس این واژه را به فارسی و انگلیسی در پنجره تصاویر گوگل جستجو کنید عکس هایی که گوگل به شما می دهد می تواند الهام بخش باشد.به عنوان مثال شما در حال طراحی کارت ویزیت یک شرکت بیمه هستید از خودتان بپرسید هدف از بیمه چیست؟ پاسخ این است: پشتیبانی. حالا به جای کلمه «بیمه» واژه «پشتیبانی» و Suport را جستجو کنید مثلاً عکس شخصی را می بینید که به کوه تکیه داده است… عکس کودکی را می بینید که دست پدرش را گرفته است… عکس زنی را می بینید که در زیر چتر یک نفر دیگر ایستاده است و… بسیار خوب اما ایراد کار این است که اینها ایده شما نیستند ولی می توانند فوقالعاده الهامبخش باشند. شما درک بهتری از مفهوم تصویری پشتیبانی به دست آورده اید حالا دست به کار شوید.
قانوناً باید از ایده ها و عکس هایی استفاده کنید که خود آنها را خلق کرده اید و یا از سایت های رسمی عکس خریداری نموده اید. سایت هایی هستند که عکس ها را با قیمت مناسب در اختیار ما قرار میدهند .ما میتوانیم با عضویت در این سایت ها از آرشیوهای طبقه بندی شده آنها استفاده کنیم. مشهور ترین سایت عکس های موضوعی سایت شاتر استوک است.
جانمایی :
حال باید عکس را در قالب طرح خود جانمایی کنیم و این به مهارت و سلیقه ما بستگی دارد عکس نباید با رنگهای پسزمینه تنافر ایجاد کند و نباید خیلی کوچک باشد چرا که جلوه دیداری خود را از دست می دهد به همین منظور می توانیم قسمت پشت کارت را تماماً به عکس اختصاص دهیم. استفاده از عکس در کارت های مدیریتی و رسمی خیلی رایج نیست گاه در کارتهای مدل غربی دیده میشود که مدیرعاملان ، وکلا ، پزشکان ،نویسندگان و… عکس خود را به شکل عکس پرسنلی در کارت ویزیت خود قرار میدهند اما در کارت های ایرانی این کار مرسوم نیست.
در کارت ویزیت های برشی معمولاً عکس قسمتی از بخش برش خورده کارت است. موضوع اصلی درباره عکس ها این است که عکس باید با موضوع کارت همخوانی داشته باشد و احساس مرتبطی را در بیننده ایجاد کند اینکه عکس چه پیامی را باید منتقل کند مهم است اگر در کارت یک پوشاک فروشی میخواهید بر تنوع محصول تاکید کنید بهتر است از عکسهایی استفاده کنید که گوناگونی رنگ در آنها دیده شود مثلاً تصویر اشخاصی با لباس های رنگی در مدل های مختلف را نشان دهید.
قبل از عکس گرفتن سئولاتی را مطرح کنید: این عکس قرار است چه پیامی را منتقل کند؟ چه حسی را باید ایجاد کند؟ پیام و حس مورد نظر باید به صورت مستقیم ایجاد شود یا غیرمستقیم؟ پاسخ این گونه پرسشها حتماً برایتان الهامبخش خواهد بود.
همه چیز درباره کارت ویزیت (عکس)